sábado, 19 de mayo de 2012

Concurs de dibuix "Castillos de Aragón"

Al igual que l’any passat vàrem fer amb el concurs literari, enguany, l’Associació Aragonesa Planera hem volgut participar en les XIV Jornades Culturals de Santa Bàrbara amb la convocatòria d’un concurs de dibuix pels alumnes de l’IES “Les Planes” i pels alumnes de cicle superior (5è i 6è) de l’Escola “Jaume Balmes”. El tema escollit per aquest concurs de dibuix he estat “Los Castillos de Aragón”.

A l’Escola, juntament amb els mestres, vam preparar una sessió de video explicativa de l’origen i les funcions que tenien els castells segles enrere, així com una presentació de powerpoint amb fotografies i dibuixos de castells aragonesos que serveixin d’inspiració als joves alumnes.

La participació ha estat molt alta, amb més de 80 treballs presentats per part dels alumnes de l’Escola i al voltant de 30 els de l’Institut. L’elecció dels treballs guanyadors es va realitzar per votació entre els membres de la Junta i de manera totalment anònima, ja que l’autoria dels treballs no era coneguda en el moment de la votació.

Així doncs, els resultats van ser els següents :

Escola
1r premi (80€).............Pau Beltri Soria
2n premi (40€).............Genís Ruiz Roé
3r premi (20€)............. Alba Martí Corcuera
4t premi (20€)............. Lluis Martí Llombart


IES
1r premi (100€)...........Pere Albacar Roda
2n premi (50€).............Xavi Queral Arasa
3r premi (20€).............Montse Ollés Roig
4t premi (20€).............Andrea Tena Colomé
5è premi (20€)............Alejandro Orellana


Tots els premis son bescanviables per llibres, material escolar i informàtic en els establiments “Papereria Josep” o “InfoPlana”.

Per acabar, felicitar als guanyadors i a tots els participants i donar les gràcies a mestres i professors per la seva ajuda per poder portar a terme aquest concurs.

A continuació podeu veure els treballs premiats de l'Escola:




  








 
 






I aquí els de l'IES :



No hay comentarios:

Publicar un comentario